Hobbi

Hobbijaim

Nos, hogy ne mindig csak munkáról essen szó, itt az ideje a pihenésnek, a szabadidőnek is szentelni egy kis időt. A továbbiakban megismertetlek, – képeken és linkeken keresztül – kedvenc időtöltéseimmel, az általam csodált érdekességekkel. A legfontosabb nekem, hogy Te Kedves Olvasóm Érezd itt nálam Magad nagyon jól! 🙂

Kevés szabadidőmben szívesen készítek gobelin képeket. Nagyon szeretem varrni, olyankor megszűnik körülöttem a világ, csak nyugalom és béke van. Az általam kivarrt gobelinképek egy részét van csak módomban bemutatni, mert sok kép messzire került vagy a tulajdonosa, aki ajándékba kapta tőlem, nem szeretné közzétenni.

Ha érdekel, hogy hogyan kell készíteni az ilyen gobelineket, jobb oldalt a Kategóriákban keresd a

Gobelin tippek bejegyzéseket még a kezdő is megtanul gobelint készíteni.

.
.

Másik nagyon kedvelt foglalatosságom a szeretteimnek sütni – főzni. Fantasztikus élmény látni, hogyan ízlik, amit eléjük tálalok. Megjelent a könyvem online, Nagyi Szakácskönyve Kezdőknek – Mert főzni jó – kattints a képre bővebb információért:

muffin_meggyes_deruselet

 Jobb oldalt a Kategóriákban keresd a

Konyhai praktikák” bejegyzéseket is.

 .

.

 

Ezenkívül nagyon szeretek verseket faragni, életemből merített szösszeneteket írni. Mindig is vonzottak a versek, a költészet. Talán ezért is már kisgyerekkorom óta verselgetek.  Művészet vagy nem? Nem tudom. Van akinek tetszik. Van – talán – akinek nem. Most döntsd el Te. Bízom benne, hogy legalább annyi örömet jelent az olvasásuk, mint nekem a megírásuk jelentett.

Keresd jobb oldalt a Kategóriákban a

Verseim szösszeneteim” bejegyzéseket. Remélem tetszeni fog Neked! 🙂

További kikapcsolódásként szívesen olvasok, a tanulságos történetek, bölcsességek a kedvenceim. A zene mindig szól, ott ahol én vagyok. Társam, ha szomorú vagyok, jókedvre derít és energiát ad.

 erezd_jol_magad

Kis gyűjteményem megtalálhatod jobb oldalt a Kategóriákban a

Érezd Jól Magad” a lélek erősítő bejegyzésekben.

 

.
.

A Videó készítés is a hobbijaimhoz tartozik, kellemes elfoglaltság megtalálni a zenéhez illő képeket és munkám során is hasznosíthatom mindezt.

Ha kíváncsi vagy rájuk, megtalálhatod jobb oldalt a Kategóriákban a

Videóim bejegyzésekben.

.

Hobbim még a segíteni akarás, ne csak lélekben legyél rendben, hanem ha vannak egészségügyi problémáid, abban is tudok Neked segíteni hétéves tapasztalattal. A mágnesterápiára hidd el, Neked is szükséged van!

Az alábbi oldalamon olvashatsz a számodra legmegfelelőbb mágnesterápiáról: KLIKK a képre

fold-magneses-erotere

 

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! Köszönöm.