Videók a kis madarakról, mókusokról

tn_cinkejo  Kedves Látogatóm, ide pakolom fel a legújabb felvételeket a nálunk élő madarakról, mókuskákról.

Már több fészekalja kis cinkék vannak mellettünk a “csalitosban” elkezdődött az etetésük. Majd jönnek a hidegebb napokon a többi kis madárka is. Kénytelen voltam leszűkíteni az etető bejáratait, mert a városi galambok mindig megették a kicsi cinkék magvait, most már nem! :-)

Fák, virágok, madarak, mókusok, a természet. A hangfelvétel az adott helyen, ahol a videó készült ott daloltak a madarak. :-)

Így télen nagyon sok kis mókus és énekes madár elpusztulna, ha nem etetnénk. Mára már a hegyekből is lejön a meggyvágó, vörösbegy, szajkó, tengelic, zöldike, erdei pinty.
A mókus a diót szereti a legjobban. A kis madarak fekete szemű apró napraforgót és a cinkegolyót, amit kisállat kereskedésben lehet megvásárolni.

A természet ajándéka. A hangfelvétel az adott helyen, ahol a videó készült ott daloltak a madarak. :-)

Nagyon sokan látogatják már a kétajtós változatban elkészült pet-palack etetőket is. Naponta kétszer fel kell tölteni kicsi feketeszemű napraforgóval, De szeretik az energiát adó golyócskákat is, ott csüngnek rajt és csipegetnek. :-)

Varázslatos hétfő reggel Rezsővel, a Mókussal, Cinkékkel, Csuszkákkal, a csodálatos természettel.

Már etetem (hizlalom) őket több mint egy hete, legyen egy kis hájacskájuk, ha beköszönt a hideg. Jönnek csapatostul vagy
20-an reggeltől estig mind a három etető ki is ürül.
Boldogság látni, ahogy telik a begyük :-) A videó végén az is ott van, hogyan készítsünk etetőket a legegyszerűbben.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>